• Hem
 • Logga In

 • Eleganta klänningar, kvalitet blusar, jackor, byxor
  0 item(s) - SEK0.00
   

  KLÄDER MED HÖG KVALITET, ALLTID NYHETER
  Hem >> Frakt & Returer

  Frakt & Returer

  Internationell sjöfart är snabb leverans oftast inom en vecka efter behandling av internationella luft Express Company. Alla beställningar kommer att vara inköpsvärdet av den försäkrade, och kan spåras på hemsidan.

  Alla internationella försändelser skickas med EMS, särskilt inom detaljhandeln och grossist, vänligen kontakta oss, klicka på våra online recensioner! Det är därför du kan njuta av fri frakt och lågprisbutiker här. Spara mer pengar nu åtnjuter verklig helt ny kvalitet.

  Vi är en professionell online återförsäljare och co-EMS leverans på lång sikt transport och leverans direkt hem till dig. Se till att du är säkra hemma när paketet anländer, vänligen.

  Efter en beställning, kontrollera din e-postadress här, efter mottagandet av orderbekräftelse, som finns i vår online för spårning webbplats, du passerar "för att spåra din order!

  Ångerrätt
  Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Här är alla beställda artiklar är nära här ordet "du ser på vår webbplats vad du behöver inom sju dagar för att få." Genom att publicera utbyte och återvändande, måste du kontakta vår returadress innan retur ark. Kommentera det! Alla objekt kommer att skickas tillbaka till Förenta staterna måste vara i sitt ursprungliga skick, det vill säga ha, ändras eller rött, alla taggar.

  Alla varor du beställer här är det paket du väljer. Vi är fast beslutna att rätten till projektet. Till rätt sätt, rätt återbetalning om objektet tillbaka: alla returnerade varor är föremål för en 15 procent utsättning avgift. Sändning och bruksladdningar är inte refundable. Frakt retur eller utbyte omfattar inte rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för leveranskostnader. Vi rekommenderar dig även att öka spårning och försäkring för sin egen säkerhet, kan vi inte vara ansvarig för förlorade försändelser.

  Alla returnerade varor måste vara i leveransadress, skickade vi ett e-postmeddelande, är du här efter vår feedback!

  Utbyte
  Vi accepterar utbyte levereras inom 30 dagar från den dag då en annan storlek eller färg ordning. Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och vår personal kommer att hjälpa dig. Kommentera det! Om du vill ha en annan stil till varuutbytet, måste du betala tillbaka ditt projekt * (tillbakadragande), liksom nya stilar för dina favorit avkastning.

  Innan han återvände objekten, måste du kontakta oss. Alla objekt kommer att skickas tillbaka till Förenta staterna måste vara i sitt ursprungliga skick, det vill säga ha, ändras eller rött, alla taggar. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas inom en snar piu.

  Vi behöver inte betala frakten utbyte, kommer du att ansvara för returfrakten och transport, sjöfart, utbytesprogram så snart som möjligt. Vi rekommenderar att du skickar varan tillbaka till vår egen säkerhet, om du lägger till spårning och försäkring, vi är inte ansvariga för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är inte refundable.

  För Annullering
  Efter annullering av order måste vara nödvändiga "order har levererats. Done alla ordrar så fort som möjligt, inom 6 ~ 8 timmar efter beställningen, så vi är inte alltid möjlighet att annullera ordern set, jag hoppas du kan vid denna avgörande punkt Avbryt förfrågan "har sänts till återvändande kommer att behandlas i enlighet med avtalet att förstå.

  Back
  upphovsrätt ©2019 www.greenrocketgroup.com